Toate informaţiile pe care trebuie să le citeşti înainte de a pleca la Valencia [video]

Orasul Artelor si Stiintelor din Valencia

Oraşul Artelor şi Ştiinţelor din Valencia

Am ajuns la finalul unui nou city break online de care sper să vă bucuraţi şi offline cât de curând, dar dacă aţi ajuns la noi cred că aţi căutat deja biletele de avion şi informaţii cu privire la cazare, aşa că “sunteţi pe drumul cel bun”. Apropo de cazare şi perioada în care e bine să plecaţi în city break la Valencia, am povestit despre informaţiile esenţiale pe care orice turist trebuie să le ştie luni. Tot atunci, vă spuneam şi despre transportul în comun sau câte ceva din istoria oraşului, dar mai bine că trimit către textul complet şi citiţi direct toate informaţiile esenţiale despre Valencia.

De ce plecăm din ţară? Pentru a cunoaşte alte regiuni şi pentru a ne putea bucura de tradiţiile şi punctele de interes de peste graniţe. Aşadar, nici nu aveam cum să nu pomenim nimic legat de atracţiile turistice de neratat din Valencia, iar dacă tot a venit vorba despre obiective de interes am luat la puricat şi acele locuri pe care nu toate ghidurile turistice le au listate, dar care fac deliciul unei călătorii reuşite.

[vimeo]http://vimeo.com/23535820[/vimeo]

Ce a mai rămas de spus despre Valencia? Vă dau un pont: paella, vestita specialitate din bucătăriile oricărui restaurant. Nu o puteţi rata, aşa cum nu puteţi rata nici alte reţete precum arros a banda sau all i pebre. Ce anume mâncăm? Aflaţi singuri, pentru că joi am povestit pe îndelete despre mâncarea şi băuturile tradiţionale din Valencia.

La final nu uităm de distracţie, plajă şi shopping. Multe festivaluri sunt anunţate, iar distracţia va fi pe cinste, trebuie doar să ştiţi când au ele loc ca să vă puteţi planifica city break-ul fix în acea perioadă.

Deci, când plecaţi în Valencia? 😀

Sursă foto: ho visto nina volare/ Flickr.com.

Adauga un comentariu