Toate informaţiile despre Praga

Turisti in Praga

Turişti în Praga

Dacă nu le-aţi urmărit săptămâna aceasta, deşi eu sper că aţi făcut-o, am vorbit despre Praga. 😀

Am început cu perioada în care e de preferat să ajungeţi acolo (vara, căci şi vara este răcoare, apăi în alte anotimpuri, iar iarna veţi ieşi din hotel cu cel puţin trei straturi de haine pe voi ca să nu tremuraţi în timp ce vă veţi plimba de la un obiectiv turistic la altul) şi am vorbit şi despre transportul spre Praga şi prin oraş. Acestea nu sunt singurele informaţii esenţiale despre Praga, dar mai bine vă las pe voi să le descoperiţi aşa cum trebuie din textul de luni!

De ce mergem într-un city break? Pe lângă distracţie şi nevoia de a pleca din oraşul aglomerat în care staţi? Ca să vizitaţi atracţii turistice de acolo, nu? Le avem pe cele mai importante listate cu tot cu detalii precum preţul biletului de intrare sau modalitatea în care puteţi ajunge la ele! Castelul din Praga, Ceasul Astronimic sau Podul Carol sunt doar trei dintre acele puncte de interes pe care orice turist “le vânează” în capitala Cehiei!

Pe lângă obiectivele pe care toată lumea le ştie, mai sunt şi locuri ce nu apar pe toate hărţile turistice, dar care sunt la fel de importante pentru un turist care vrea să afle tot ce poate despre oraşul pe care-l vizitează! Nu le-am uitat şi vi le-am povestit la mjloc de săptămână pe cele din Praga!

Ce ai de vizitat în Praga

Oh, bun! Acum să luăm o pauză! Pauză de masă şi pentru că tot a venit vorba de masă nu ne-am putut abţine să nu povestim şi despre mâncarea tradiţională şi… şi despre cum veţi descoperi dumplings peste tot în orice formă şi cu orice gust! Am povestit şi despre bere şi alte băuturi tradiţionale, aşa că nu trebuie să rataţi articolul.

La finalul vacanţei virtuale avem distracţie la maxim! Plimbări cu vaporaşul sau cu maşini de epocă, distracţii care-ţi vor creşte adrenalina precum săriturile cu paraşuta sau un tur al oraşului bântuit! Să nu uit nici de festivalurile tradiţionale ori de shopping, pentru că şi despre acestea am povestit pe larg!

Voi aţi fost la Praga? Care ar fi primele trei cuvinte care vă vin în minte când vă gândiţi la Cehia sau la Praga? 🙂

Comentarii 1
Adauga un comentariu