Te joci cu AirForce Fun și câștigi un city break plus multe alte premii

Aplicatie Air Force Fun

Aplicaţie AirForce Fun

Am citit despre aplicația de pe Facebook AirForce Fun pe Refresh.ro, am căutat repede mai multe informații și ne grăbim să vă anunțăm că Vola.ro a lansat un joc pe Facebook prin care participanții nu doar că-și vor face propria companie aeriană, ci vor câștiga și city break-uri la Milano, Amsteram sau Munchen.

Să vă explic toate detaliile: până pe 15 august trebuie să vă convingeți trei prieteni să investească în… vacanță. 🙂 Cu aceștia vă veți pune la punct o “companie aeriană” pe Facebook și puteți câștiga mai multe premii săptămânale și premiile cele mariȘ vacanțele de care vă povesteam câteva rânduri mai sus.

Practic, aplicația AirForce Fun presupune ca userul să ofere un nume unei companii fictive, să aleagă logo-ul, culorile brandului și toți ceilalți pași necesari unei imagini de succes. Apoi va trebui să își invite prietenii pe care îi vrea aproape și să facă în așa fel încât să primească cât mai multe voturi din partea utilizatorilor de Facebook.

Premii multe

Dacă echipa câștigătoare e formată din 4 fete, ele vor pleca la Milano la shopping, în cazul în care echipa câștigătoare e formată din 4 băieți ei pleacă la Amsterdam, iar dacă echipa este una mixtă destinația câștigătoare e Munchen.

La aceste city break-uri se adaugă și premii săptămânale precum iPod-uri, genți de voiaj, boxe pentru iPhone și iPod, ochelari de soare și multe alte lucruri necesare în orice vacanță reușită.

Dați click pe play să vedeți despre ce este vorba mai exact:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=7wASROx7zeU[/youtube]

Adauga un comentariu