Scrie despre localurile în care ieşi şi eşti premiat cu o escapadă vieneză

Castiga un bilet de avion catre Viena

Câştigă un bilet de avion către Viena

Getlokal.ro ne invită la concurs de zile mari sau mai bine spus la vacanţă de zile mari, pentru că marele premiul constă în 2 bilete de avion dus – întors Bucureşti – Viena. Tot ce ai de făcut este să postezi un comentariu la unul dintre localurile care te-au impresionat ori ba, şi gata eşti înscris în concurs. Dacă nu ai încă un cont pe Getlokal.ro îţi poţi face unul imediat. Nu durează mult şi e tare util: strângi toate părerile tale despre localurile pe care le-ai încercat şi toţi prietenii tăi vor afla dacă e ok sau nu un loc pe care tu l-ai încercat, dar ei nu.

V-am spus că un simplu comentariu vă mai poate aduce săpămânal şi un aparat foto digital Sony? Numai bun de folosit în vacanţa de la Viena am spune, dar cum ştim că voi plecaţi des în city break-uri aparatul foto vă va fi util în orice escapadă.

Apoi, pentru că v-aţi dat cu părerea despre localurile din Bucureşti aveţi 3 şanse săptămânale şi la cine romantice în doi. Despre toate premiile şi toate detaliile concursului veţi putea citi mai multe pe Getlokal.ro.

Părerea ta contează, iar acum părerea ta va fi şi premiată! 🙂

Sursă foto: Chapuisat/ Flickr.com.

Adauga un comentariu