Review-urile de pe TripAdvisor sunt privite cu scepticism

TripAdvisor este privit cu scepticism în ultima perioadă

TripAdvisor este privit cu scepticism în ultima perioadă

Portalul de informare turistic─â TripAdvisor.com ├«ncepe s─â fie privit din ce ├«n ce mai tare cu destul de mult scepticism vizavi de review-urile postate pe acesta. O analiz─â efectuat─â de c─âtre site-ul tnooz.com scoate la iveal─â o problem─â mai veche, dar care continu─â s─â b├óntuie TripAdvisor. Potrivit tnooz.com pe TripAdvisor exist─â useri care posteaz─â p─âreri ┼či opinii false ce reu┼česc, ├«ncet dar sigur, s─â ruineze afaceri din domeniul hotelier ori s─â ┼čtirbeasc─â serios din reputa┼úia unor complexe de acest gen de renume interna┼úional.

Analiz─â semnat─â de tnooz.com ┼či intitulat─â ÔÇŁWhat`s rong with TripAdvisor”, ├«n traducere ÔÇŁCe este ├«n neregul─â cu TripAdvisorÔÇŁ, vorbe┼čte despre felul ├«n care portalul cel mai cunoscut la nivel mondial, ├«n ceea ce prive┼čte revizuiri ┼či p─âreri despre diferite servicii ori loca┼úii turistice, a implementat ┼či totodat─â a sus┼úinut un sistem de postare a unor review-uri false. Conform sursei citate, numeroase hoteluri au ├«ncercat s─â contacteze TripAdvisor pentru a discuta despre p─ârerile false f─âcute despre ei ├«ns─â portalul nu le-a r─âspuns niciodat─â. Mai mult de at├ót, pe fir a intrat ┼či KwikChex care a sesizat Autoritatea de Advertising ┼či Reglemantare din Marea Britanie, c├ót ┼či Comisia Federal─â a Consumatorilor din Statele Unite ale Americii, institu┼úii ce deja au ├«nceput o anchet─â la adresa site-ului TripAdvisor.

M─ârul discordiei este alimentat ┼či de faptul c─â, spun cei de la tnooz.com, TripAdvisor se laud─â cu ÔÇŁReviews you can trustÔÇŁ, ├«n traducere ÔÇŁRecenzii ├«n care po┼úi avea ├«ncredereÔÇŁ, dar de fapt numeroase p─âreri sunt false. Site-ul citat mai ofer─â un argument destul de bun ├«n aceast─â disput─â, spun├ónd c─â autenticitatea informa┼úiilor de pe TripAdvisor ar putea fi verificat─â dac─â userii care posteaz─â aici ar avea posibilitatea s─â ofere c├óteva informa┼úii despre ei. Site-ul acesta nu dispune ├«ns─â de a┼ča ceva, din nou fiind adus un motiv destul de solid pentru care situa┼úia acuzatoare este justificat─â.

Articolul ap─ârut pe tnooz.com a generat ┼či o mic─â disput─â ├«ntre sus┼úin─âtorii ┼či acuzatorii celor de la TripAdvisor.com tabere fiind deja formate ├«n sec┼úiunea de commenturi de pe site. A┼ča cum era ┼či normal unii iau ap─ârarea portalului ├«n timp ce al┼úii acuz─â politica de postare a review-urilor. De┼či r─âzboiul acesta este departe de a fi finalizat un lucru este cert. Imaginea celor de la TripAdvisor este ┼čtirbit─â ├«ntr-o propor┼úie destul de mare, s─â nu mai vorbim de credibilitate, c├ót ┼či de posibilele daune financiare pe care de┼úin─âtorii site-ului ar putea fi nevoi┼úi s─â le pl─âteasc─â hotelierilor. Totul depinde ├«ns─â de verdictul autorit─â┼úilor men┼úionate mai sus.

Despre distupa ┼či scandalul ├«n care TripAdvisor este implicat momentan pute┼úi citi ┼či pe tnooz.com

Surs─â foto: tripadvisor.com

Adauga un comentariu