Preţurile de cazare au scăzut

hote;

Preţurile la hoteluri au mai scăzut

Preţurile de cazare la hotelurile din toată Europa au scăzut în noiembrie. În comparaţie cu luna trecută tarifele au fost diminuate cu douăsprezece procente în special în partea de Sud a Europei. Costurile pentru o cameră dublă standard, au devenit semnificativ mai mici, cele mai mari reduceri de preţ fiind înregistrate în oraşele italiene din Veneţia, Florenţa şi Roma.

Pe măsură ce iarna îşi intră în drepturi preţurile hotelurilor la oraşele europene au scăzut la o medie de 97 de lire sterline pe noapte pentru o cameră dublă. În comparaţie cu anul trecut industria hotelieră europeană şi-a mărit preţurile cu 11%. Comparativ cu luna octombrie, 41 din 50 de oraşe europene au raportat tarife mai mici la hotelurile din acestea. Impresionante sunt însă preţurile care sunt afişate la hotelurile puternice din Europa de Sud. Pe lângă costurile de cazare reduse din marile oraşe din Italia, turiştii pot găsi tarife avantajoase şi la un unităţi hoteliere din Lisabona, Praga sau Granada.

Reduceri semnificative de preţuri au fost observate în special în Sudul Europei. Comparativ cu luna trecută, preţurile au scăzut semnificativ la hotelurile din: Cracovia, Viena, Paris, Bucureşti, Birmingham şi Copenhaga. Cele mai scumpe oraşe europene din noiembrie atunci când vine vorba de cazări sunt: Geneva, Londra şi Oslo.

Cu şi despre preţurile de cazare la hotelurile din Europa puteţi afla şi de pe traveldailynews.com

Sursă foto: UggBoy♥UggGirl [ PHOTO // WORLD // TRAVEL ] /Flickr.com

Adauga un comentariu