Preţuri mici la trenurile din Italia: 9 euro spre orice oraş

Oferta la trenurile din Italia

Ofertă la trenurile din Italia

Aş fi scris ca titlu “Călătoreşti în Italia ieftin, cu doar 9 euro”, dar se înţelegea cu totul altceva şi nu voiam să vă bag în ceaţă şi vă aveţi senzaţia că s-au ieftinit atââât de mult bilete de avion, aşa că l-am schimbat repejor.

În altă ordine de idei, de curând Trenitalia a anunţat că multe dintre biletele de tren (atât la clasa I, cât şi la clasa a II-a) pentru mai multe oraşe din Italia vor putea fi achiziţionate cu doar 9 euro. Am spus “multe”, pentru că trenurile Excelsior, Excelsior E4 şi Executive levels nu sunt incluse în acest program de “MINI tockets”. Vestea este foarte bună aş zice, pentru că aşa putem să ne cazăm în orice oraş şi putem cutreiera prin orice colţ al Italiei fără să avem bătăi de cap cu banii pe care-i dăm pe transport.

Singurul lucru de care trebuie să ţineţi cont este că pentru a beneficia de ofertă trebuie să achiziţionaţi biletele online, de la agenţiile autorizate sau cu ajutorul informaţiile oferite de call-center-urilor companiei, cu două zile înainte de plecare

Locurile sunt limitate, numărul fiind diferit de la cursă la cursă, dar reducerea de la zeci de euro (uneori chiar şi peste 80 de euro) la doar 9 euro este una care merită un pic de “efort.”

Să daţi o sumă de bani cât mai mică pentru călătorii şi să vă bucuraţi cât mai mult de vacanţe!

Sursă foto: comprock/ Flickr.com.

Adauga un comentariu