Preferinţele românilor cu privire la vacanţe

Peste 50% dintre români preferă sejururile

Am găsit un studiu tare interesant despre preferinţele românilor cu privire la vacanţe, din care rezultă că cei mai mulţi (mai exact peste 50% dintre cei care au participat la sondaj) preferă „sejururile”, adică vacanţele luuungi. Pe al doilea loc se află city break-urile şi vacanţele de tip circuit (ambele au câte 15% dintre voturile românilor).

De la tipul vacanţelor trecem la mijlocul de transport, unde am fost surprinsă să văd că peste jumătate preferă maşina personală şi doar 19% avionul. Să fie frica de avion sau doar confortul pe care ţi-l oferă maşina personală, nu ştiu, dar ştiu în schimb că ajungi cu mult mai repede cu avionul decât cu orice alt mijloc de transport.

Încă un punct interesant: 48% dintre cei care au răspuns la întrebările sondajului s-au documentat online în legătură cu informaţii privind locaţia, cazarea, mijloacele de transport din locaţia cu pricina etc.

Pentru cei care vor să citească mai multe despre preferinţele românilor cu privire la vacanţe, vă las cu blogturism.ro, unde sunt mai multe concluzii.

Sursă foto: markhillary/ Flickr.com.

Adauga un comentariu