Pe cine susţine theCityBreak.ro la RoBlogFest

Pe cine sustinem la RoBlogFest

Pe cine susţinem la RoBlogFest

Titlul este vrednic de tabloidele de la noi, aşa că nici textul nu trebuie să fie mai prejos. Cum noi ne-am înscris doar la categoria site-uri, unde de altfel vă rugăm să ne oferiţi voturi din inimă am decis să vă dezvăluim pe cine susţinem noi la ediţia Roblogfest din acest an. Aş putea compara asta cu momentul în care mergem la vot, numai că de data aceasta este legal să spunem “unde punem parafa”.

Sunt două bloguri colorate şi isteţe, unul mai vesel decât celălat, primul legat de călătorii şi celălalt despre un altfel de călătorie: cea în viaţa de părinte.

Dacă nu v-aţi prins de niciun nume vă spunem că blogul care scrie despre călătoria în viaţa de părinte pe care-l susţinem este UrbanKid.ro. Vă invităm cu mare drag să-l votaţi şi să-l susţineţi în competiţie. Este un proiect de suflet, pornit de Uncle M. împreună cu Bob acum câţiva ani.

Pe celălalt blog tragem cu ochiul atunci când vrem să vedem ce mai scrie blogosfera despre turism. Este vorba despre ce scriu fetele de la TravelGirls.ro, blog înscris la categoria Blog de turism şi care merită toate voturile voastre pentru a câştiga ediţia RoBlogFest de anul acesta.

Păi… acestea fiind spuse cred că nu mai e cazul decât să vă mai spun că trebuie să vă înarmaţi cu un pic de răbdare să vă faceţi cont pe site-ul RoBlogFest, să accesaţi linkurile de mai sus şi să votaţi! Puteţi face asta începând de mâine, dar staţi fără grijă nu aveţi cum să uitaţi – vă vom reaminti noi cât de des putem! 😀

Blogosfera contează pe voi!

LATER UPDATE:

Datorită vouă am trecut în etapa a doua de votare! 🙂 Vă mulţumim frumos!!!

Toate proiectele online care au intrat în etapa a doua pot fi votate până pe 3 aprilie inclusiv. Noi susţinem în continuare UrbanKid.ro şi TravelGirls.ro şi îndrăznim să vă rugăm să ne mai ajutaţi o dată şi să oferiţi voturile voastre cele două proiecte, iar dacă vă place theCityBreak.ro, să ne sprijiniţi şi pe noi pentru a “urca pe podium”! 🙂

Mulţumim muuult!

Sursă foto: blakespot/ Flickr.com.

Comentarii 4
  1. mulţumim! şi noi vă susţinem. 😉
    ce fain ar fi ca două “publicaţii” online despre călătorii să câştige la roblogfest. 😀

  2. Pingback: Citeşti UrbanKid.ro? Votează-ne la RoBlogfest! | UrbanKid.ro

Adauga un comentariu