Oferte de city break-uri pentru 1 Mai: Istanbul şi Viena

Ne facem bagajele pentru vacanta de 1 Mai

Ne facem bagajele pentru vacanţa de 1 Mai

Ieri v-am spus care ar fi top-ul preferinţelor mele în ceea ce priveşte mini-vacanţa de 1 Mai, iar astăzi am aruncat un ochi la agenţiile mari de la noi să văd ce oferte au scos ele pe piaţă pentru această perioadă.

Cum mi-e imposibil să vă povestesc pe larg despre toate, le-am ales pe cele care mi s-au părut interesante şi vă spun câte ceva despre ele, urmând să mă întrebaţi voi dacă aţi rămas cu ceva nelămuriri sau să apelaţi direct la agenţiile cu pricina pentru mai multe detalii.

  1. În Istanbul putem ajunge pentru 5 zile (nu e tocmai un city break, dar nici vacanţă lungă nu-i pot spune) cu 299 de euro, dacă profităm de oferta Paralela 45. Ni se promit transportul cu avionul cu Tarom, 4 nopţi de cazare la hote Grand Emir de 4 stele (care a adunat păreri pozitive pe Booking.com) mic dejun inclus, transferurile de la aeroport la hotel, un tur al oraşului de jumătate de zi cu ghid local şi desigur un însoţitor român de grup.

    După atâtea veşti bune, cred că vă aşteptaţi să vă povestesc şi despre reversul medaliei. Taxele de aeroport de 115 euro pe persoană nu sunt incluse, nici asigurarea medicală de călătorie sau intrările la obiecivele turistice, nici măcar cele care fac parte din turul de jumătate de zi de care vă spuneam mai sus.

  2. A doua ofertă care ne-a atras atenţia este una din partea Perfect Tour pentru Viena. Cu 175 de euro putem petrece 3 nopţi în Austria, la Hotel AUSTRIA TREND MESSE de trei stele.

    Despre hotel am numai veşti bune: nu numai că este situat chiar lângă Parcul Prater, la câteva minute de mers pe jos de staţia de metrou U2 pe care o folosim să ajungem în buricul târgului, dar are şi notă foarte bună (8.2) pe Booking.com, iar asta înseamnă oameni mulţumiţi de servicii.Veştile bune nu se opresc aici, pentru că tariful de mai sus include şi micul dejun, un tur panoramic al oraşului Viena şi intrare la Palatul Schonbrunn.

    Problemele intervin atunci când punem problema de transport, pentru că biletul de avion nu este inclus în preţ şi poate fi destul de scump. De asemenea nu avem nici asigurare medicală inclusă.

Am fi vrut să avem o listă mai lungă cu ofertele agenţiilor de la noi pentru 1 Mai, dar fie nu am găsit nimic relevant pe site-urile lor, fie existau oferte pentru litoralul românesc sau alte destinaţii care nu ne sunt pe plac.

Este posibil, desigur, să nu le fi găsit pe toate, aşadar dacă voi aţi descoperit pachete promoţionale ce merită luate în considerare apreciem mult dacă ne lăsaţi un comentariu cu un link către ofertă şi ceva cuvinte despre de ce credeţi că este o promoţie bună. 🙂

La final, vă întreb: voi unde plecaţi de 1 Mai?

Sursă foto: heartcaves/ Flickr.com.

Adauga un comentariu