Meet & Seat de la KLM

KLM lanseaza Meet & Seat

KLM lanseaz─â "Meet & Seat"

Ce ├«nseamn─â Meet & Seat? Pasagerii care au cump─ârat un bilet de avion ├«╚Öi pot conecta profilul de Facebook ╚Öi cel de la LinkedIn la respectivul tichet pentru a vedea cine mai c─âl─âtore╚Öte cu ei. KLM a devenit astfel prima linie aerian─â care integreaz─â re╚Ťelele de socializare ├«n procesul de rezervare a zborurilor.

Evident c─â putem s─â facem anumite informa╚Ťii vizibile pentru cei care c─âl─âtoresc cu noi sau anumite post─âri vizibile doar pentru ace╚Ötia. Ce mi se pare foarte ok este faptul c─â a╚Öa ├«╚Ťi po╚Ťi da seama dac─â ├«n avion se afl─â ╚Öi o persoan─â pe care o vei ├«nt├ólni la conferin╚Ťa de afaceri c─âtre care te ├«ndrep╚Ťi sau, de ce nu, pute╚Ťi ├«mp─âr╚Ťi acela╚Öi taxi de la aeroport c─âtre hotel cu o persoan─â care anun╚Ť─â c─â se va caza ├«n acela╚Öi hotel ca ╚Öi tine.

Pentru moment, acest serviciu este disponibil doar pe zborurile lung curier intercontinentale, prin intermediul func╚Ťiei Manage My Booking. KLM Meet & Seat demareaz─â ca proiect pilot pe zborurile cu plecare din Amsterdam ╚Öi destina╚Ťiile San Francisco, New York ╚Öi Sao Paolo. Serviciul urmeaz─â s─â fie disponibil ├«n scurt timp ╚Öi pe alte destina╚Ťii intercontinentale.

Cum vi se pare ideea de a integra re╚Ťelele de socializare cu zborurile?

Surs─â foto: lordsutch/ Flickr.com.

Adauga un comentariu