Insulele greceşti la ofertă!

Insule grecesti la vanzare

Insule greceşti la vânzare

Insula grecească Oxia din Marea Ionică a fost cumpărată de un membru al familiei regale din Qatar. Cât a costat micul paradis? Aproape 5 milioane de euro. Aşadar, chiar dacă în ultimii ani nu am mai auzit de astfel de tranzacţii se pare că ele reîncep să iasă pe piaţă, mai ales că preţurile au scăzut mult odată cu situaţia economică a Greciei.

Nu se ştie pentru moment dacă noul proprietar este chiar emirul Qatarului sau un alt membru al familiei regale, dar precis preţul a fost negociat “la sânge”, pentru că iniţial costul era de 6.9 milioane de euro.

În insulă sunt şi 4.2 milioane de kilometri pătraţi consideraţi rezervaţie naturală. Oxia este foarte aproape de partea continentală a Greciei, deci aici se pot dezvolta multe activităţi turistice, dar dacă mai luăm în calcul faptul că vorbim totuşi de o achiziţie a familiei regale, cred că nu vom putea merge prea curând să ne petrecem un city break acolo pentru că insula va rămâne ca loc de vacanţă exclusiv pentru cei din familia regală din Qatar.

Sursă foto: UggBoy♥UggGirl [ PHOTO // WORLD // TRAVEL ]/ Flickr.com.

Comentarii 1
Adauga un comentariu