Hotel de lux dintr-un fost complex de vacanţă al naziştilor

Hotel de lux din fost complex de vacanta al nazistilor

Hotel de lux din fost complex de vacanţă al naziştilor

Un ansamblu cu nu mai puţin de opt clădiri identice, care serveau în trecut drept locuri unde îşi petreceau vacanţele naziştii, va fi transformat într-un complex de lux pentru vacanţe… „de actualitate”.

Complexul este situat în insula Rugen din nordul Germaniei şi aşa cum arată acum nu-mi pot imagina cum va fi finalul lucrărilor, pentru că un rezultat fabulos nu prevăd pentru moment, deşi sunt convinsă că imaginea de la final ne va lăsa cu gura căscată atunci când vom vedea fotografii cu before & after.

Cele opt clădiri identice au fost ridicate în 1936 şi mai multe dintre acestea au fost vândute în urmă cu câteva săptămână cu 3.5 milioane de dolari (asta ca să vă faceţi o idee despre cât valorează “trecutul” unei ţări şi cum românii nu profită de trecutul lor niciodată) fiind valorată iniţial la un pic peste 1 milion de dolari.

Vă las cu mai multe fotografii de la faţa locului şi promit că voi reveni atunci când vor începe lucrările şi la finalul lor şi vă voi aduce alte poze de la locaţie pentru a face o comparaţie.

Citiţi mai multe despre complex pe businessinsider.com.

Adauga un comentariu