Franța fără Paris: mergem la Marsilia în această vară

Plage du Prophete, Marsilia

Plage du Prophete, Marsilia

Dacă spunem Franța clar spunem Paris, ba chiar mulți dintre noi suntem atât de fixați pe Paris, încât nici prin gând nu ne trece să ajungem în Franța și să ratăm Parisul. Ei bine, de vară aflați că e muuult mai fain să mergeți în Marsilia. Mai e cazul să vă dau motive, pe lângă faptul că e localizat pe coasta Mării Mediterane? 😀

Un oraș destul de liniștit, cu multe case mici și cochete, Marsilia este cel mai mare port comercial din această zonă a Franţei. Viaţa este destul de boemă prin aceste părţi, iar localnicii duc o rutină nu plictisitoare ci chiar liniştitoare, uşoară, plăcută. Aproape tot timpul se simte briza mării, deci e numai bun de planificat o vacanță aici cât de curând.

Și pentru că v-am promis de la începutul săptămânii că în fiecare zi vă voi povesti despre câte o locație perfectă de petrecut o vacanță mai lungă sau mai scurtă pe timp de vară, am căutat câteva oferte pentru Marsilia, de care puteți ține cont de vă veți decide să plecați în Franța.

Agenția de turism Tourex ne propune să mergem pentru patru zile în Marsilia cu aproape 400 de euro (mai exact 399 de euro). În această sumă sunt incluse biletul de avion dus-întors via Paris cu Air France, taxele de aeroport și trei nopți de cazare într-o cameră dublă la Hotel New Vieux Port de trei stele. Potrivit TripAdvisor, hotelul se află pe locul 25 din peste 120 de hoteluri din Marsilia, iar părerile celor mai mulți dintre turiștii care au ajuns aici sunt unele care laudă serviciile, deci totul pare ok. Dacă mai punem la socoteală faptul că hotelul este situat în Portul Vieux și că la doar câțiva pași ne vom putea bucura de o plimbare cu barca către din insulele Calanques și mai e și situat aproape de multe obiective turistice din Marsilia, atunci totul este perfect.

Vă las cu oferta completă Tourex pentru vacața la Marsilia.

Pasiune Forever ne propune prețuri un pic mai mici, mai exact un city break la 309 euro. În această sumă sunt incluse: biletul de avion cu Air France dus-întors, taxele de aeroport, trei nopți de cazare la Holiday Inn St Charles de trei stele și mic dejun. Hotelul are o notă foarte mare pe Booking.com, mai exact de 8.5, deci nu cred că ar trebui să vă faceți griji cu privire la cazare.

Vă las cu oferta completă de la Pasiune Forever pentru Marsilia și sper să ajungeți aici cât mai repede vara aceasta.

Sursă foto: jaybergesen/ Flickr.com.

Adauga un comentariu