Fire Fairies ne invită la Street Delivery

Fire Fairies @ Street Delivery

Fire Fairies @ Street Delivery

Mai avem mai puțin de o săptămână și începe festivalul drag tuturor bucureștenilor: Street Delivery, eveniment care ne redă strada, măcar pentru câteva ore dacă pentru mai mult timp nu este posibil. Așa cum bine știți din edițiile anterioare, strada Arthur Verona este închisă mașinilor și deschisă distracțiilor în timpul Street Delivery.

Când e vorba despre distracție nu au cum să lipsească fetele de la Fire Fairies, care ne așteaptă lângă biserica Anglicană, alături de mașina de pompieri care va ajunge în Mongolia vara aceasta. 🙂 Duminică se lasă cu expoziții, ateliere de caligrafie veche și multe alte informații care vin direct de la comunitatea mongolă ce iese în stradă pentru a se mândri cu ce au ei mai de preț, sâmbătă avem și o bătaie cu apă… că doar nu degeaba vorbim despre “zânele focului”, se lasă și cu party la Calsa Lupu, dar deja m-am încurcat în evenimente, așa că mai bine vă direcționez către programul complet al evenimentelor, program pe care-l puteți găsi pe blogul Fire Fairies sau în evenimentul de pe pagina de Facebook Fire Fairies.

Gata, nu mai dau din casă, dar promit că voi reveni cu alte informații… fierbinți, picante sau ude, depinde de decizia fetelor de la Fire Fairies. 😀

Oricum, week-end-ul acesta este rezervat pentru Street Delivery, așa că nu vă faceți alte planuri!

Adauga un comentariu