Fire Fairies Launching Party: despre curaj, nebunie şi acte caritabile

Fire Fairies launching party

Fire Fairies launching party

  • Ştiţi ce înseamnă The Mongol Rally?
  • Dar Fire Fairies?

Nici noi habar nu aveam până să le cunoaştem pe cele trei “zâne ale focului” care, deşi sunt fete, au mai mult curaj decât mulţi tineri de pe la noi.

Să vă explic şi de ce: The Mongol Rally este cel mai mare raliu caritabil din lume, o cursă de peste 10.000 de mile pentru a ajuta şi pentru spiritul aventurii. Sunt peste 400 de echipe din întreaga lume în acest raliu şi trei fetele de la noi, adică echipa Fire Fairies, ne reprezintă cu succes şi mândrie. 🙂

Fetele de la Fire Fairies vor să doneze fondurile strânse în urma campaniei caritabile către Lotus Children’s Centre, o fundaţie care are grijă de copiii abandonaţi şi abuzaţi din Mongolia. În plus, ceea ce este şi mai fain decât ce am scris mai sus (da, se poate aşa ceva) fetele pleacă cu o maşină de pompieri, maşină care va fi lăsată acolo, pentru a veni în ajutorul localnicilor care se confruntă cu incendiile spontane.

Cum se întorc fetele? Cum le-a venit această idee? De unde au atâta curaj? Ce spun părinţii lor? Dar prietenii? Veţi avea şansa să le întrebaţi chiar voi pentru că în sfârşit, fetele ies la rampă!

Fire Fairies au party de lansare! Noi am fost deja cuceriţi de ele, aşa că vom fi acolo!

Exotic tropical bounce beats, shoturi în flăcări şi trei Fire Fairies ne aşteaptă să dansăm până dimineaţa şi să ne arate cine sunt, haideţi şi voi!

Fire Fairies au pagina pe Facebook unde au făcut şi un eveniment dedicat party-ului, aşa că puteţi afla de acolo toate detaliile de care aveţi nevoie.

PS: despre Fire Fairies, The Mongol Rally şi multe altele legate de curajoasele fete puteţi citi şi pe blogul lor: firefairies.tumblr.com.

Adauga un comentariu