Fire Fairies Launching Party: despre curaj, nebunie și acte caritabile

Fire Fairies launching party

Fire Fairies launching party

  • Știți ce înseamnă The Mongol Rally?
  • Dar Fire Fairies?

Nici noi habar nu aveam până să le cunoaștem pe cele trei “zâne ale focului” care, deși sunt fete, au mai mult curaj decât mulți tineri de pe la noi.

Să vă explic și de ce: The Mongol Rally este cel mai mare raliu caritabil din lume, o cursă de peste 10.000 de mile pentru a ajuta și pentru spiritul aventurii. Sunt peste 400 de echipe din întreaga lume în acest raliu și trei fetele de la noi, adică echipa Fire Fairies, ne reprezintă cu succes și mândrie. 🙂

Fetele de la Fire Fairies vor să doneze fondurile strânse în urma campaniei caritabile către Lotus Children’s Centre, o fundație care are grijă de copiii abandonați și abuzați din Mongolia. În plus, ceea ce este și mai fain decât ce am scris mai sus (da, se poate așa ceva) fetele pleacă cu o mașină de pompieri, mașină care va fi lăsată acolo, pentru a veni în ajutorul localnicilor care se confruntă cu incendiile spontane.

Cum se întorc fetele? Cum le-a venit această idee? De unde au atâta curaj? Ce spun părinții lor? Dar prietenii? Veți avea șansa să le întrebați chiar voi pentru că în sfârșit, fetele ies la rampă!

Fire Fairies au party de lansare! Noi am fost deja cuceriți de ele, așa că vom fi acolo!

Exotic tropical bounce beats, shoturi în flăcări și trei Fire Fairies ne așteaptă să dansăm până dimineața și să ne arate cine sunt, haideți și voi!

Fire Fairies au pagina pe Facebook unde au făcut și un eveniment dedicat party-ului, așa că puteți afla de acolo toate detaliile de care aveți nevoie.

PS: despre Fire Fairies, The Mongol Rally și multe altele legate de curajoasele fete puteți citi și pe blogul lor: firefairies.tumblr.com.

Adauga un comentariu