Destinaţii pentru… “turism sexual” [top]

Un altfel de turism

Un altfel de turism

Chiar dacă nimeni nu recunoaşte, unii se duc în vacanţă nu doar pentru atracţii turistice sau pentru a vedea împrejurimile ci şi pentru a se relaxa… altfel.

Pentru unii e nostim, pentru alţii este util, aşa că mai jos aveţi un top cu destinaţiile turistice unde veţi găsi cele mai multe dame de companie pe kilometru pătrat.

 1. Amsterdam, Olanda

  Nu e deloc necunoscut faptul că în Olanda atât drogurile uşoare, cât şi afacerile cu dame de companie sunt legale. Pentru drogurile uşoare aici există chiar şi un muzeu destinat acestora (Muzeul Marijuanei şi Haşişului) iar Cartierul Felinarul Roşu este recunoscut peste tot în lume nu după frumuseţea peisajului, ci după faptul că aici sunt magazine în vitrinele cărora se află un altfel de produse, chiar doamne şi domnişoare ce aşteaptă să fie achiziţionate.

 2. Zurich, Elveţia

  Zurich este Amsterdamul Elveţiei. Afacerile cu dame de companie au fost legalizate aici în 1942, iar localnicii de aici privesc astfel de afaceri precum privim noi o brutărie nouă din colţul străzii.

  Zona Silhquai din Zurich era ştiută la început pentru comerţul cu droguri, iar acum este un loc de întâlnire al celor mai multe dintre damele de companie din oraş.

 3. Praga, Cehia

  Când ne gândim la Praga ne vine în minte clar comunismul, pentru prima dată. Asta nu a făcut însă ca locuitorii să vadă în regim un lucru pe care nu ar reuşi să-l transforme într-o atracţie turistică.

  Lăsând asta la o parte însă, aici chiar dacă prostituţia nu este nici pe departe legală, anunţurile cu astfel de servicii sunt răspândite peste tot. Mulţi spun că doar în Praga s-ar afla mai bine de 10 mii de dame de companie doar în oraş, dar numărul acestora este cu siguranţă mult mai ridicat dacă ne gândim la faptul că ele există nu doar în oraş, ci şi în împrejurimile localităţii.

Vedeţi tot topul pe sexgen.ro.

Sursă foto: coryrachele/ Flickr.com.

Adauga un comentariu