Desenele animate devin realitate pe 1 Iunie, pentru că avem parcuri de distracții din toată Europa

Cele mai frumoase parcuri de distractii din Europa

Cele mai frumoase parcuri de distracţii din Europa

Dacă ieri vă spuneam despre care sunt destinațiile de Ziua Copilului ce merită să fie luate în considerare pentru un city break în familie, astăzi vă povestim despre acele locuri unde desenele animate devin realitate… adică despre parcurile de distracții cele mai mari și mai frumoase din Europa.

 1. Disneyland, Paris

  Orice am face, tot cu Disneyland trebuie să încep, pentru că este cu adevărat cel mai cunoscut și aici ajung cei mai mulți copii, chiar dacă vorbim de 1 Iunie sau de orice altă zi din an.

 2. Parcul Prater, Viena

  Parcul Prater este unul dintre cele mai mari parcuri din lume. Cea mai cunoscută atracţie a parcului este o roată, de 65 de metri înălţime, din care se vede mai toată Viena și din care copiii rând și părinții… îngheață de frică.

 3. “The making of «Harry Potter»”, Londra

  “The making of «Harry Potter»” este locul unde Warner Bros continuă magia micului vrăjitor şi transformă filmul și paginile cărții în realitate. Pe lângă “magie”, cei care trec pragul platourilor de filmare pot să afle şi despre efectele speciale pe care echipa din spatele filmului le-a folosit.

 4. Parque de atracciones, Madrid

  Un parc de distracţii nu doar pentru copii, ci şi pentru adulţii cu suflet de copii. E un fel de Disneyland al Madridului, cu personaje din desene animate mai mult sau mai puțin cunoscute, dar vesele, colorate și tot ce veți găsi aici va fi pe placul celor mici.

 5. OK Corral, Marsilia

  Poate vă va duce cu gândul la bâlciurile de pe la noi, dar acest parc de distracţii este cu mult peste tot ce veți putea găsi pe țărmuri mioritice.

 6. Parcul Miniaturk, Istanbul

  Nu e chiar un parc de distracții cu “tiribombe” și alte asemănătoare, dar va fi un deliciu pentru copii clar. Este cel mai mare parc de miniaturi din lume, fiind întins pe o suprafaţă de 60.000 de metri pătraţi.

Sper să le alegeți pe cele care vă fac cu ochiul și să vă distrați pe cinste de mână cu cei mici de Ziua Copilului.

Până atunci însă, vedeți ce e de făcut prin București cu cei mici pe UrbanKid.ro.

Sursă foto: Sarah_Ackerman/ Flickr.com.

Adauga un comentariu