Desenele animate devin realitate pe 1 Iunie, pentru că avem parcuri de distracţii din toată Europa

Cele mai frumoase parcuri de distractii din Europa

Cele mai frumoase parcuri de distracţii din Europa

Dacă ieri vă spuneam despre care sunt destinaţiile de Ziua Copilului ce merită să fie luate în considerare pentru un city break în familie, astăzi vă povestim despre acele locuri unde desenele animate devin realitate… adică despre parcurile de distracţii cele mai mari şi mai frumoase din Europa.

 1. Disneyland, Paris

  Orice am face, tot cu Disneyland trebuie să încep, pentru că este cu adevărat cel mai cunoscut şi aici ajung cei mai mulţi copii, chiar dacă vorbim de 1 Iunie sau de orice altă zi din an.

 2. Parcul Prater, Viena

  Parcul Prater este unul dintre cele mai mari parcuri din lume. Cea mai cunoscută atracţie a parcului este o roată, de 65 de metri înălţime, din care se vede mai toată Viena şi din care copiii rând şi părinţii… îngheaţă de frică.

 3. “The making of «Harry Potter»”, Londra

  “The making of «Harry Potter»” este locul unde Warner Bros continuă magia micului vrăjitor şi transformă filmul şi paginile cărţii în realitate. Pe lângă “magie”, cei care trec pragul platourilor de filmare pot să afle şi despre efectele speciale pe care echipa din spatele filmului le-a folosit.

 4. Parque de atracciones, Madrid

  Un parc de distracţii nu doar pentru copii, ci şi pentru adulţii cu suflet de copii. E un fel de Disneyland al Madridului, cu personaje din desene animate mai mult sau mai puţin cunoscute, dar vesele, colorate şi tot ce veţi găsi aici va fi pe placul celor mici.

 5. OK Corral, Marsilia

  Poate vă va duce cu gândul la bâlciurile de pe la noi, dar acest parc de distracţii este cu mult peste tot ce veţi putea găsi pe ţărmuri mioritice.

 6. Parcul Miniaturk, Istanbul

  Nu e chiar un parc de distracţii cu “tiribombe” şi alte asemănătoare, dar va fi un deliciu pentru copii clar. Este cel mai mare parc de miniaturi din lume, fiind întins pe o suprafaţă de 60.000 de metri pătraţi.

Sper să le alegeţi pe cele care vă fac cu ochiul şi să vă distraţi pe cinste de mână cu cei mici de Ziua Copilului.

Până atunci însă, vedeţi ce e de făcut prin Bucureşti cu cei mici pe UrbanKid.ro.

Sursă foto: Sarah_Ackerman/ Flickr.com.

Adauga un comentariu