Cum vizitezi Viena în centrul Bucureştiului?

Tur virtual în Viena

Virtual! Desigur, cu ajutorul proiectului „Plimbare prin Viena în centrul Bucureştiului”, proiect prin care vizităm de la frumoasele grădini din Viena, până la palatul Belvedere şi muuulte altele.

Să vă explic, pentru a înţelege mai bine despre ce vorbesc exact! Oficiul Naţional de Turism al Austriei a adus în Bucureşti proiectul „Plimbare prin Viena” pentru a demonstra tuturor cât de fain este un city break în Austria.

De pe 8 septembrie şi până pe 22 septembrie, de la ora 14:00 la miezul nopţii, pe strada Lipscani colţ cu Smârdan, ne aşteaptă o bucăţică din Viena. Cu ajutorul a multe instalaţii şi mult mai multă tehnologie care vine în ajutorul nostru, suntem proiectaţi chiar în mijlocul Vienei, acesta fiind doar începutul turului virtual de care ne putem bucura. E drept, nu avem cum să facem poze sau să vizităm pe bune toate atracţiile turistice din Viena, dar este un bun început! Unde mai pui că e super distractiv să ai Viena la câteva staţii de metrou de casă!

Iar dacă atunci când citiţi textul de faţă nu aveţi cum să mergeţi să testaţi turul virtual, vă mai spun că puteţi face asta şi prin intermediul unei aplicaţii tare haioase pe Facebook. Plimbări cu trăsura sau vizite la muzee, totul „împachetat” frumos într-un videoclip numai bun de pus pe Wall-ul fiecăruia. Încercaţi şi voi!

Adauga un comentariu