Cât costă un city break în casa unui star?

vila celebritati

Casele celebrităţilor sunt scoase la închiriat

Adică în casa unde actuale sau foste vedete de cinema sau staruri de muzică au locuit sau locuiesc pentru o anumită perioadă de timp!

De exemplu, la „moşia” lui Frank Sinatra din Beverly Hills o singură săptămână ne-ar goli buzunarele cu… cam cât costă o garsonieră în Bucureşti, numai că garsoniera ar fi de cumpărat şi nu de închiriat, adică cu mai bine de 15.000 de euro. E drept, clădirea este dotată cu şapte dormitoare, şapte băi, două livinguri, piscină şi multe altele, dar, repet, preţul de mai sus este STRICT pentru o săptămână, nu vă alegeţi nici măcar cu o vază cadou semnată de artist!

O altă locuinţă la mare căutare printre cei dornici de senzaţii tari şi buzunare goale este casa lui Roberto Cavalli din Coral Bay, Cipru. Pentru aceasta ori plăteşti pe noapte – circa 5.000 de euro – ori pe săptămână – nu vă imaginaţi că cineva s-ar gândi să facă şi un discount pentru atâtea nopţi la rând, ci veţi plăti 35.000 de euro. Complexul are trei dormitoare cu interioare realizate de celebrul designer, iar tot ce înseamnă obiecte sanitare sunt semnate Versace.

Încă una şi gata, promit! Una dintre cele mai „modeste” case este cea în care a locuit Jim Morrison. Pentru închirierea clădirii de la Hollywood se plătesc aproximativ 3.000 de dolari pe lună sau se poate alege varianta de 1.000 pe săptămână. Ieftin în comparaţie cu cele de mai sus, nu? 😀

Dacă nu barii ar fi o problemă în casa cărei vedete v-aţi dori să ajungeţi într-o scurtă vacanţă?

Citiţi mai multe despre casele vedetelor şi la cât sunt ele închiriate pe capital.ro.

Sursă foto: GlenBledsoe/ Flickr.com.

Adauga un comentariu