Care credeți că este cel mai vizitat loc din lume?

Cel mai vizitat oras din lume

Cel mai vizitat oraş din lume

Să vă dau câteva ponturi poate vă prindeți, de fapt nu vă ofer decât unul singur: Jubileul de Diamant al reginei Marii Britanii! V-ați dat seama, da? E vorba despre Londra, iar acest lucru nu vine ca surpriză pentru multă lume, pentru că nu e nici pentru prima și cu siguranță nici pentru ultima dată când ne uităm în topuri și vedem pe primul loc orașul. 🙂

De data aceasta, Londra este prima în top potrivit studiului anual Global Destination Cities Index, comandat de MasterCard Worldwide.

Mulți dintre turiștii care trec “pragul Londrei” o fac pentru atracțiile turistice de aici, dar și pentru spectacolele de care se pot bucura numai în treatrele din Londra, alții ajung în oraș în călătorii de afaceri, lucru dovedit și prin faptul că Londra este pe cale de a deveni, de asemenea, o capitală a plăţilor fără numerar, în viitor. MasterCard estimează că, în Marea Britanie, tranzacţiile electronice ar putea detrona plăţile cu numerar până în anul 2025.

Și pentru că este interesant de știut și de unde vin turiștii care ajung în Londra, vă mai spun că cei mai mulți sunt din Dublin, New York, Stockholm, Amsterdam şi Frankfurt. Și chiar dacă cei mai mulți oameni vin din Dublin, cei din New York sunt turișii care lasă cei mai mulți bani în Londra.

Vă las cu toate informațiile de care aveți nevoie când plecați la Londra și vă întreb care este următoarea călătorie pe care o veți face? 😀

Citiți mai multe despre studiul cu cele mai vizitate orașe pe financiarul.ro.

Sursă foto: srboisvert/ Flickr.com.

Adauga un comentariu