Camping-ul în Franţa a fost la mare căutare

Campingul are multi adepti

Campingul e la mare cautare

În 2011 destinaţia favorită pentru turiştii pasionaţi de ”camping” a fost Franţa. Hexagonul a primit vizita a aproape 500.000 de oameni conform unor statistici realizate recent. Pe locul doi şi trei, în preferinţele turiştilor ”cu cortul” s-au clasat Spania şi Italia, iar pe patru a venit tare din urmă Croaţia.

Destinaţiile preferate de către cei mai mulţi dintre turişti pentru a-şi aşeza corturile au fost: Nord-Vestul Franţei, Charente Maritime şi chiar şi zona capitalei franceze, Parisul, s-a strecurat în topul preferinţelor acestora. Ca şi în anii trecuţi petrecerea vacanţei în apropierea Marii Britanii a însemnat pentru sute de mii de turişti, din această ţară, costuri minime în petrecerea timpului liber peste hotare. În mare parte britanicii sunt cei care au făcut camping în Franţa, deoarece această ţară este foarte apropiată de insulă.

Campingul a luat amploare de la an la an şi reuşeşte în continuare să atragă tot mai mulţi turişti, care consideră că o vacanţă în care au cortul aproape de ei este mai ieftină, mai sănătoase şi mai practică.

Citeşte mai multe despre preferinţele turiştilor în materie de camping pe traveldailynews.com

Sursă foto: Big 3 News/ Flickr.com

Adauga un comentariu