Călătoriile sunt încă o prioritate pentru 83% dintre britanici

turisti

Vacanţele sunt o prioritate pentru britanici

Conform cheapflights.co.uk citat de traveldailynews.com pentru 15.124 dintre britanici călătoriile sunt încă o prioritate, deşi recesiunea a tăiat puternic din veniturile alocate pentru aceste nevoi.

Aproximativ 83% din cei chestionaţi de publicaţia din insulă au spus că au preferat să reducă alte cheltuieli pentru a-şi pune bani de o parte în vederea organizării călătoriilor pe care le fac în fiecare an. Astfel, pentru britanici vacanţele şi plimbările sunt practic prioritatea numărul 1 chiar şi atunci când criza economică a ştirbit destul de mult din puterea lor financiară. Pentru a întări rezultatul mini sondajului pe care l-au desfăşurat cei de la cheapflights.co.uk au mai aflat că 57% din cei chestionaţi au recunoscut că şi-au făcut, în ultimul an, nu una ci două vacanţe. De asemenea, un procent destul de mare, adică 75% dintre britanici au recunoscut că cheltuiesc mai mult de 500 de lire pe an pentru călătoriile lor, iar 66% dintre aceştia au spus că anotimpul preferat în care îşi fac vacanţele este iarna. Cât despre destinaţiile preferate pentru a petrece vacanţele britanicii s-au îndreptat 25% spre locaţii din Europa, 18% către Africa de Nord şi 17% au preferat Australia.

Mai multe procente şi situaţii despre preferinţele britanicilor în materie de turism puteţi citi şi pe traveldailynews.com

Sursă foto: zoetnet/ Flickr.com

Adauga un comentariu