Aplicații pentru călătorii: The Cartographer

Aplicatii pentru vacanta

Aplicaţii pentru vacanţă

Vă spun de la bun început că este vorba despre o aplicație doar pentru device-urile de la Apple, dar promit că mă voi interesa și voi oferi idei și variante bune și pentru cei care preferă device-urile care funcționează cu Android.

Revenind însă la aplicație, The Cartographer nu este doar o aplicație folositoare, ci are și un desgin de-ți e mai mare dragul să o folosești, chiar și atunci când ai idee cum să ajungi într-o anumită locație, dar mereu e mai bine să fii 100% sigur.

Ce are The Cartographer așa de fain? Îți poți planifica vacanțele mai lungi sau mai scurte cu ajutorul tuturor informațiilor pe care le găsești pe Google, dar toate acestea sunt structurate simplu și atrăgător. De exemplu, hărțile pot fi personalizate în mai multe feluri și de asemenea pot fi salvate, astfel că le puteți accesa chiar și fără acces la Internet, lucru destul de important dacă stăm să ne gândim la bugetul vacanței și la factura încărcată oricum de la telefonul mobil.

De asemenea, planificarea vacanțelor se poate face și pe PC (în pauzele scurte de la job de exemplu) iar apoi nu aveți de făcut decât să copiați toate aceste informații pe iPhone, iar ele vor fi structurate imediat într-o formă ușor de utilizat. În plus, toate aceste detalii pot fi împărtășite, tot din interiorul aplicației, pe Facebook sau Twitter ori trimise pe mailul prietenilor sau rudelor.

The Cartographer

The Cartographer

The Cartographer are un preț destul de piperat pentru aplicațiile de telefon, costă 3.99$, dar merită până și doar pentru grafica excepțională.

Aruncați un ochi pe AppStore la The Cartographer și spuneți-mi voi ce alte aplicații utile folosiți atunci când vă planificați vacanțele?

Sursă foto: Damian Gadal/ Flickr.com.

Adauga un comentariu