30.000 de ore de folosire zilnica a iPad-urilor în avioanele airBaltic

Utilizarea iPad-ului în timpul zborurilor

Utilizarea iPad-ului în timpul zborurilor

La finalul anului 2010, airBaltic, compania națională aeriana din Letonia, devenea prima din Europa care punea la dispoziția clienților iPad-uri pentru distracție în timpul zborurilor. La doar un an de la momentul lansării device-urilor, iPad-urile înregistrează peste 30.000 de ore de utilizare în fiecare lună.

Compania pune la dispoziție aproximativ 10 iPad-uri 2 la fiecare zbor care este mai lung de două ore și jumătate, iar clienții airBaltic nu se sfiesc să se uite la filme, desene animate sau jocuri ori să citească știrile zilnice în timpul zborului.

Pentru biletele la Business class, utilizarea iPad-ului este gratuită, iar pentru clasele economice, pasagerii care nu vor să se plictisească trebuie să scoată din buzunar 9 euro.

În timpul verii, zborurile “care au solicitat” cele mai multe tablete sunt către Antalya și Barcelona.

În cazul în care nu mai știți de unde cunoașteți numele companiei airBaltic, vă mai aducem aminte despre câteva dintre produsele pe care operatorul le-a pus la dispoziția clienților săi: airBalticBag, pantofii airBaltic, trandafirii în timul zborului sau BalticBike. Desigur, nu doar în cazul oferirii iPad-urilor compania a fost prima din Europa, ci și în cazurile produselor mai sus menționate.

Sursă foto: localjapantimes/ Flickr.com.

Comentarii 2
Adauga un comentariu